Josephs.ScotBorowiak Properties LtdToll House Properties Ltd

CO DZIŚ NA OBIAD?

ID: 139190


bo ja dzisiaj kapusta kiszona schabowy i pyry duszone z cebulką podsmażaną... no i browarek...

Posty (139)

Yva[R]
11 lat temu
ja gotuję z połówki kurczaka :) tak ma być al dente.
cyferka10
11 lat temu
Flaki z kurczaka??
Yva[R]
11 lat temu
Zbychu... a jadłeś kiedyś rosół z wołowiny?

rosół nie tylko jest z kurczaka :P
Yva[R]
11 lat temu
rosół na kaczce, rosół na młodzikach, rosół na rybie :)
~Zbychu
11 lat temu
Yva[R] Jak pytasz o szponder to jadłem, z cielęciny też.
Yva[R]
11 lat temu
a ja tatara z wieprzowiny i też z łososia :)
~Zbychu
11 lat temu
Z królika zrób rosół, też dobry. (PONOĆ)
Yva[R]
11 lat temu
nie nie, ja jednak pozostanę przy kurze lub kurczaku :) ewentualnie plus wołowe rosołowe ; )
batonesku
11 lat temu
://kuchniaaleex. blogspot. com/2012/11/flaczki- z-kurczaka-wg-aleex. html
batonesku
11 lat temu
gotuj z aleex tak wpisz w google ma niesamowite potrawy
batonesku
11 lat temu
nie będą sie psuły jak słoik zagotujesz pierwszy raz 30 minut odstawiasz i po 12 godzinach 30 minut
Yva[R]
11 lat temu
pasteryzacja nic nie daje, przyprawy swoje robią.
batonesku
11 lat temu
ja za tydzień ruszam w trase i przygotowania idą pełną parą. dziś fasolka po bretońsku a jutro flaczki i kiełbasa słoikowa
batonesku
11 lat temu
zależy na jak długo i w jakiej temp będą
Yva[R]
11 lat temu
a ja dzisiaj bigosik pitrasiłam :) i paprykarz szczeciński :)

batonesku polecam też żeberka w kapuście :) przepis jest w kuchni kierowcy.
batonesku
11 lat temu
podajcie meila to prześlę odpowiednie tabele jak pasteryzować słoiki z jedzeniem na pewno skorzystacie jak jesteście kierowcami i swojskie jadło lubicie
batonesku
11 lat temu
dzięki musze tam eknąć zrobie bo też lubie! boje sie tam patrzeć bo mnie chcica weżmie
batonesku
11 lat temu
i jak bigosik dobry?
batonesku
11 lat temu
jak robisz paprykarz?
Yva[R]
11 lat temu
batonesku bigosik palce lizać ! nie ma lepszego w okolicy, wg przepisu mojej babci :) w słoikach doskonale się przechowuje :)
batonesku
11 lat temu
dała byś przepis? to na priv prześlę meila
Yva[R]
11 lat temu
paprykarz... poezja smaku... znajdziesz w kuchni kierowcy... zresztą mojego przepisu. Jak swojego spróbujesz to już nigdy nie kupisz tego g... ze sklepu.
batonesku
11 lat temu
uuuuu
batonesku
11 lat temu
a można go w trase zabrać na dłużej???
batonesku
11 lat temu
na 100 procent jutro go robie!!! ale sie głodny zrobiłem tragedia
Yva[R]
11 lat temu
://kuchniakierowcy. pl/przepis_dla_kiero wcy, paprykarz_szczecinsk i_w_sloiku, 168. html

o tej porze roku to nie ma problemu, ale w lecie musi być w lodówce.

1

batonesku
11 lat temu
byłem na stronce i może a na pewno jest pyszny. te zdjęcia...

1

Yva[R]
11 lat temu
batonesku jak zrobisz.. spróbujesz to podziel się wrażeniami. Potrawę bardzo szybko się robi.
batonesku
11 lat temu
dobrze. wiadomo! jak możesz to zapodaj przepis na bigosik chodzby jutro
Yva[R]
11 lat temu
batonesku jak będę miała czas to napiszę a jak nie to do następnego twojego kucharzenia bedzie gotowy, a na kiedy potrzebujesz?
Odpowiedzialność

Novemedia Ltd nie ponosi odpowiedzialności za treść zamieszczanych tutaj ofert, postów i wątków. Osoby zamieszczające treści naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Powyższy adres IP będzie przekazany uprawnionym organom Państwa w przypadku naruszenia prawa. Zastrzegamy sobie prawo do nie publikowania jakichkolwiek treści bez podania przyczyny.

Twój adres IP: 216.73.216.141

Dodaj
Anuluj

Opcje - szybkie linki

Wątki Admina

TOP 20 - przez was wybrane

OSTATNIO KOMENTOWANE

ZOBACZ TEŻ

Zakazy ruchu dla ciężarówek w Europie na rok 2025
trafficban.com
Przepisy kuchni kierowców - do przygotowania w trasie lub przed wyjazdem
Kuchnia kierowcy

Sprawdź dobre parkingi w Europie
Dobry parking

Warunki przejazdu na drogach w Polsce
Drogi w Polsce
Photo by Josh Hild from Pexels