ID: 139190
CO DZIŚ NA OBIAD?
ID: 139190
ID: 139190
bo ja dzisiaj kapusta kiszona schabowy i pyry duszone z cebulką podsmażaną... no i browarek...
bo ja dzisiaj kapusta kiszona schabowy i pyry duszone z cebulką podsmażaną... no i browarek...
Posty (139)
Yva[R]
11 lat temu | ja gotuję z połówki kurczaka :) tak ma być al dente. | |||
cyferka10
11 lat temu | Flaki z kurczaka?? | |||
Yva[R]
11 lat temu | Zbychu... a jadłeś kiedyś rosół z wołowiny? rosół nie tylko jest z kurczaka :P | |||
Yva[R]
11 lat temu | rosół na kaczce, rosół na młodzikach, rosół na rybie :) | |||
~Zbychu 11 lat temu | Yva[R] Jak pytasz o szponder to jadłem, z cielęciny też. | |||
Yva[R]
11 lat temu | a ja tatara z wieprzowiny i też z łososia :) | |||
~Zbychu 11 lat temu | Z królika zrób rosół, też dobry. (PONOĆ) | |||
Yva[R]
11 lat temu | nie nie, ja jednak pozostanę przy kurze lub kurczaku :) ewentualnie plus wołowe rosołowe ; ) | |||
batonesku
11 lat temu | ://kuchniaaleex. blogspot. com/2012/11/flaczki- z-kurczaka-wg-aleex. html | |||
batonesku
11 lat temu | gotuj z aleex tak wpisz w google ma niesamowite potrawy | |||
batonesku
11 lat temu | nie będą sie psuły jak słoik zagotujesz pierwszy raz 30 minut odstawiasz i po 12 godzinach 30 minut | |||
Yva[R]
11 lat temu | pasteryzacja nic nie daje, przyprawy swoje robią. | |||
batonesku
11 lat temu | ja za tydzień ruszam w trase i przygotowania idą pełną parą. dziś fasolka po bretońsku a jutro flaczki i kiełbasa słoikowa | |||
batonesku
11 lat temu | zależy na jak długo i w jakiej temp będą | |||
Yva[R]
11 lat temu | a ja dzisiaj bigosik pitrasiłam :) i paprykarz szczeciński :) batonesku polecam też żeberka w kapuście :) przepis jest w kuchni kierowcy. | |||
batonesku
11 lat temu | podajcie meila to prześlę odpowiednie tabele jak pasteryzować słoiki z jedzeniem na pewno skorzystacie jak jesteście kierowcami i swojskie jadło lubicie | |||
batonesku
11 lat temu | dzięki musze tam eknąć zrobie bo też lubie! boje sie tam patrzeć bo mnie chcica weżmie | |||
batonesku
11 lat temu | i jak bigosik dobry? | |||
batonesku
11 lat temu | jak robisz paprykarz? | |||
Yva[R]
11 lat temu | batonesku bigosik palce lizać ! nie ma lepszego w okolicy, wg przepisu mojej babci :) w słoikach doskonale się przechowuje :) | |||
batonesku
11 lat temu | dała byś przepis? to na priv prześlę meila | |||
Yva[R]
11 lat temu | paprykarz... poezja smaku... znajdziesz w kuchni kierowcy... zresztą mojego przepisu. Jak swojego spróbujesz to już nigdy nie kupisz tego g... ze sklepu. | |||
batonesku
11 lat temu | uuuuu | |||
batonesku
11 lat temu | a można go w trase zabrać na dłużej??? | |||
batonesku
11 lat temu | na 100 procent jutro go robie!!! ale sie głodny zrobiłem tragedia | |||
Yva[R]
11 lat temu | ://kuchniakierowcy. pl/przepis_dla_kiero wcy, paprykarz_szczecinsk i_w_sloiku, 168. html o tej porze roku to nie ma problemu, ale w lecie musi być w lodówce. | 1 | ||
batonesku
11 lat temu | byłem na stronce i może a na pewno jest pyszny. te zdjęcia... | 1 | ||
Yva[R]
11 lat temu | batonesku jak zrobisz.. spróbujesz to podziel się wrażeniami. Potrawę bardzo szybko się robi. | |||
batonesku
11 lat temu | dobrze. wiadomo! jak możesz to zapodaj przepis na bigosik chodzby jutro | |||
Yva[R]
11 lat temu | batonesku jak będę miała czas to napiszę a jak nie to do następnego twojego kucharzenia bedzie gotowy, a na kiedy potrzebujesz? |
Opcje - szybkie linki
Wybierz
Wątki Admina
Wybierz
TOP 20 - przez was wybrane
Wybierz
OSTATNIO KOMENTOWANE
Ogromna prośba...

Reklama to nasze JEDYNE źródło dochodu.
Reklam nie jest wiele, nie wyskakują, nie zasłaniają żadnych treści, ale umożliwiają utrzymanie redakcji.
Proszę pomóż, dodaj etransport.pl do wyjątków Twojej aplikacji.