Josephs.ScotBorowiak Properties Ltd

CO DZIŚ NA OBIAD?

ID: 139190


bo ja dzisiaj kapusta kiszona schabowy i pyry duszone z cebulką podsmażaną... no i browarek...

Posty (139)

Yva[R]
ja gotuję z połówki kurczaka :) tak ma być al dente.
cyferka10
Flaki z kurczaka??
Yva[R]
Zbychu... a jadłeś kiedyś rosół z wołowiny?

rosół nie tylko jest z kurczaka :P
Yva[R]
rosół na kaczce, rosół na młodzikach, rosół na rybie :)
~Zbychu
Yva[R] Jak pytasz o szponder to jadłem, z cielęciny też.
Yva[R]
a ja tatara z wieprzowiny i też z łososia :)
~Zbychu
Z królika zrób rosół, też dobry. (PONOĆ)
Yva[R]
nie nie, ja jednak pozostanę przy kurze lub kurczaku :) ewentualnie plus wołowe rosołowe ; )
batonesku
://kuchniaaleex. blogspot. com/2012/11/flaczki- z-kurczaka-wg-aleex. html
batonesku
gotuj z aleex tak wpisz w google ma niesamowite potrawy
batonesku
nie będą sie psuły jak słoik zagotujesz pierwszy raz 30 minut odstawiasz i po 12 godzinach 30 minut
Yva[R]
pasteryzacja nic nie daje, przyprawy swoje robią.
batonesku
ja za tydzień ruszam w trase i przygotowania idą pełną parą. dziś fasolka po bretońsku a jutro flaczki i kiełbasa słoikowa
batonesku
zależy na jak długo i w jakiej temp będą
Yva[R]
a ja dzisiaj bigosik pitrasiłam :) i paprykarz szczeciński :)

batonesku polecam też żeberka w kapuście :) przepis jest w kuchni kierowcy.
batonesku
podajcie meila to prześlę odpowiednie tabele jak pasteryzować słoiki z jedzeniem na pewno skorzystacie jak jesteście kierowcami i swojskie jadło lubicie
batonesku
dzięki musze tam eknąć zrobie bo też lubie! boje sie tam patrzeć bo mnie chcica weżmie
batonesku
i jak bigosik dobry?
batonesku
jak robisz paprykarz?
Yva[R]
batonesku bigosik palce lizać ! nie ma lepszego w okolicy, wg przepisu mojej babci :) w słoikach doskonale się przechowuje :)
batonesku
dała byś przepis? to na priv prześlę meila
Yva[R]
paprykarz... poezja smaku... znajdziesz w kuchni kierowcy... zresztą mojego przepisu. Jak swojego spróbujesz to już nigdy nie kupisz tego g... ze sklepu.
batonesku
uuuuu
batonesku
a można go w trase zabrać na dłużej???
batonesku
na 100 procent jutro go robie!!! ale sie głodny zrobiłem tragedia
Yva[R]
://kuchniakierowcy. pl/przepis_dla_kiero wcy, paprykarz_szczecinsk i_w_sloiku, 168. html

o tej porze roku to nie ma problemu, ale w lecie musi być w lodówce.

1

batonesku
byłem na stronce i może a na pewno jest pyszny. te zdjęcia...

1

Yva[R]
batonesku jak zrobisz.. spróbujesz to podziel się wrażeniami. Potrawę bardzo szybko się robi.
batonesku
dobrze. wiadomo! jak możesz to zapodaj przepis na bigosik chodzby jutro
Yva[R]
batonesku jak będę miała czas to napiszę a jak nie to do następnego twojego kucharzenia bedzie gotowy, a na kiedy potrzebujesz?
Odpowiedzialność

Novemedia Ltd nie ponosi odpowiedzialności za treść zamieszczanych tutaj ofert, postów i wątków. Osoby zamieszczające treści naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Powyższy adres IP będzie przekazany uprawnionym organom Państwa w przypadku naruszenia prawa. Zastrzegamy sobie prawo do nie publikowania jakichkolwiek treści bez podania przyczyny.

Twój adres IP: 13.59.62.219

Dodaj
Anuluj

Opcje - szybkie linki

Wątki Admina

TOP 20 - przez was wybrane

OSTATNIO KOMENTOWANE

ZOBACZ TEŻ

Zakazy ruchu dla ciężarówek w Europie na rok 2024
trafficban.com
Przepisy kuchni kierowców - do przygotowania w trasie lub przed wyjazdem
Kuchnia kierowcy

Sprawdź dobre parkingi w Europie
Dobry parking

Warunki przejazdu na drogach w Polsce
Drogi w Polsce
Photo by Josh Hild from Pexels